2013. október 1., kedd

Bepillantás a kulisszák mögé...

Kedves Mindenki! ( aki olvassa...)

Vajon ki vagy, aki ennyire kíváncsi vagy ránk? Úgy örülünk, hogy erre jársz és a hangunk nem néma falakba ütközik...
No, beavatlak a versenyünk kulisszatitkaiba.
A Teddoda (http://www.teddoda.hu/ Online Demokrácia Activity) apropójából  készül ez a blog is most, és minden más. Pl. egy videó. Egy egész délután forgattunk cukrászdában, kint az erdőben, meg persze  a suliban. Ha kész lesz, megmutatjuk Neked itt, és jobban megismerhetsz minket. 
Aztán... haladunk  az alapszabály szerkesztéssel. Már csak néhány simítás és kész! Hogy mennyi mindenen gondolkoztunk, míg megcsináltuk! Nem is tudtuk, hogy az együttműködést, ha szabályokba akarjuk foglalni, mennyire bonyolult. Már csak be kell tartani! (De akkor is jól járunk, ha néha valaki nem tartja be, mert akkor kapunk forró csokit, meg ilyeneket....) Ja! Hogy nem érted?! Majd később minden világos lesz, ha ezt a dokumentumot is föltölthetjük.
ÉS itt az utolsó nagy feladat: a logótervezés. Ezzel meggyűlt a bajunk. Mikor a versenyre jelentkeztünk, jó ötletnek tűnt a játék a "teddide-teddoda" kifejezésekkel, de így, hogy TeddyDE olyan bonyolult lett! Nem győz Leti (Illés Letícia) skicceket gyártani. Kb. az 5. alkotásnál járunk, ötletből meg az 500-nál. Ez a maci túl gyerekes ilyen komoly kihíváshoz. :-( Sebaj... megoldjuk)

Kedves Olvasó! Búcsúzunk mára. Örülünk, hogy erre jártál! Szeretettel látunk máskor is!

De Teddy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése