2013. október 14., hétfő

Ééés megvan!!!

Meg kell cáfolnom a tegnapi bejegyzésem. A mai nap a srácok számára sokkal fárasztóbb volt. Tegnap este és egész éjjel dolgoztak a videónkon, egy szemhunyásnyit sem aludtak (szó szerint), így mára teljesen kiütötték magukat. :( És ha ez nem lenne elég, további nehézségek merültek fel a szerkesztéskor, ami miatt  a 6-7. órában villámforgatást rendeztünk a suliban. Aztán ezt még össze kellett szerkeszteni stb...(sajnos nem vagyok nagy gépzseni, és a videószerkesztés sem az erősségem, de együtt érezni azért tudok :) ).
Az az érzésem, hogy a számtech-szakembereink nagyon kicentizték a határidőt. 19.55-kor kaptuk meg a linket, amit tovább tudtunk küldeni, a határidő pedig 20.00 volt. Az O:DA honlapján a verseny beküldős rész már csak a videó linkjére várt. Minden más fel volt töltve...aztán, amikor jött a link rekord sebességgel másoltuk és küldtük tovább. Kipróbáltuk milyen az idővel versenyt futni... Hát egyszer elment, de legközelebb kitalálunk valami más adrenalin fokozót vagy alkalmazzuk az alapszabály szankcióját, miszerint annak aki szórakozik vissza kell forgatnia az idő kerekét. Ennek a "határidős játéknak" túl nagy tétje volt...
De nézzük a pozitív oldaláról a dolgot, ezek után a csapat még összetartóbb lett. Most már tuti, hogy minden feladatot és helyzetet meg tudunk oldani, mindent tudunk kezelni. Azért ez nagy előny, nem?
Köszi a szurkolást! Továbbra is kövessetek minket, még egy jó ideig boldogítunk titeket... :)

Vége az első fordulónak, holnap kezdjük a másodikat!
DRUKKOLJATOK NEKÜNK!!! :)

És itt a videó:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése