2013. november 11., hétfő

Új erőre kapva

Sziasztok! Újra itt vagyok! Én... akinek elvileg a blogot kéne írnia, de az utóbbi időben ezt a feladatot áthárítottam másik csapattagjaimra, akik nemes lelkűen elvállalták, hogy könnyítsenek a lelkemen. De megpróbálom most már tisztességesen végezni a rám bízott feladatot!
Szóval, a csapatunk az őszi-szünet után új erőre kapva vetette bele magát az interjúkészítésbe. Interjúalanyunk még titkos, és nem áruljuk el előre, de tuti ütős lesz, mert minket nagyon inspirált, amit mondott! Na szóval a(z) (még) inkognitóban lévő hősünkkel elvileg a héten sikerül megcsinálnunk az interjúnkat, és aztán a fiúknak nem lesz más dolguk, csak megszerkeszteni a riportfilmet. (Ehhez a részhez mi lányok, nem nagyon tudunk hozzáfűzni)
A múlt héten, mint már Ármin írt róla, vitanap volt az iskolánkban,... ja és egy "első találkozás" a titkos hősünkkel. Itt döntöttük el, hogy őt választjuk. Miután ezt megbeszéltük, mindenki ment a maga dolgára.
Aztán hétvégén nem nagyon találkoztunk, úgyhogy mindenki magának gondolkodott, hogy hogyan kéne megoldanunk az előttünk lévő feladatot. De most, hogy hétfő van (éljenek a hétfők!) újra megkezdjük az ötletgyártásokat, megoldóképleteket, fantázia elengedést, hogy minél sikeresebben és ügyesebben meg tudjuk oldani ezt a feladatot is!

További szép estét!
Loretta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése