2013. november 24., vasárnap

Suliújság és egyéb bajok

Halihó!!!

Mivel a múlt héten elhanyagoltuk a blogot, ma két bejegyzéssel szeretnénk kiengesztelni titeket...Ki tudja, lehet, hogy három lesz belőle... :)

A múlt héten egy kicsit pihentünk, mivel a végkimerülés határán álltunk. A csapat összes tagja túl volt terhelve. Pénteken volt egy megbeszélésünk, és hát...finoman szólva nem a legjobb hangulatban telt. Minden feszültség és sérelem egyszerre robbant ki belőlünk. Szerintem minden csapatban, és minden versenyben eljön az a pillanat, amikor végigfut az agyunkon a feladás gondolata. Ilyenkor kijön belőlünk minden negatív élmény és gondolat, ami a verseny alatt ért minket. Szerencsére minden csapatban van(nak) olyan tag, aki képes átlendíteni a csapatot a holtponton. Nálunk is így történt. A felszínre jött sérelmeket megbeszéltük, és újult erővel, lelkesen folytatjuk tovább a versenyt. :)

Ennyit a balhés részről. Most, hogy minden tisztázódott, két nap alatt olyat tudunk alkotni, amire a verseny előtt egy hónap is kevés volt...Szóval fejlődünk...Kíváncsiak vagytok, hogy mi ez a valami? Ez még titok...
Na, jóóóó, elmondom: suliújságot készítünk. Hogy milyet, és miről, az tényleg maradjon titok.

Az előző bejegyzésben olvashattátok, hogy mi a negyedik forduló feladata. A következő bejegyzésben arról fogtok tudni olvasni, hogy milyen módon érjük el a média nyilvánosságot. Addig is jó pihenést, és vidám hétfőt!

Ui.: Már szupi a csapat! Megcéloztuk a döntőt! Szurkoljatok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése