2013. november 24., vasárnap

Kihívások

A  NEGYEDIK FORDULÓ, ÉS A HOZZÁTARTOZÓ KIHÍVÁSOK


Tehát ahogy már megszokhattunk, újra van két hetünk arra, hogy kipihenjük magunkat és szembesüljünk az utolsó forduló kihívásaival, majd teljesítsük is a feladatokat... J. Szóval újult erővel igyekszünk ismét a maximumot kihozni magunkból.

Így, hogy elértük az utolsó fordulót, egyre jobban érezzük, hogy már nincs messze a cél. A cél pedig még mindig az, hogy bekerüljünk a döntőbe! Sajnálattal látjuk, hogy a többi csapat célja is ez, hiszen ők is elég keményen dolgoznak. De ez minket nem elbátortalanít, hanem megerősít.

A mostani feladatunk közé tartozik az, hogy megnézzünk egy magyar filmet, majd erről a filmről egy esszét írjunk. Ez a feladat annyiban tér el a többitől, hogy eddig nagyrész gyakorlati feladataink voltak- De ezt az akadályt is együtt ugorjuk át, és hétfőn közös erővel megírjuk az esszét… Hiszen együtt minden sokkal könnyebb J!

A feladat második része, hogy bekerüljünk a médiába. Tehát Híresek leszünk! Vagy mégsem? Na ez majd még kiderül….. Addig is elmondom, hogy ezt hogyan is kéne elérnünk. Kell hozzá valami olyat csinálnunk, amivel felhívhatjuk magunkra a figyelmet: pl. bekapcsolódni hősünk munkájába. Tehát segíthetünk hátrányos helyzetű embereken, és megpróbálhatjuk ez által jobbá tenni az életüket. Ez nekünk is fontos, hogy valami jót tudjunk tenni viszonzatlanul a másikért. Innentől már csak ki kell találnunk, hogy miben tudunk segíteni...
Ahogy olvashattátok, most is lesz bőven feladatunk. A célmezőnyben nem fogjuk feladni, hanem reméljük, hogy sikerül megvalósítani a céljainkat.


Ilyen szép végmondat után már csak további szép napot szeretnék kívánni! Minden kedves és kitartó olvasónknak. J



By: Lili

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése